Take 455 wederom in de prijzen!
05-09-2010
 

**update t/m 5 september**

Voor de kampioenschappen te Kootwijk, welke gehouden worden op 25 september a.s. en waar Take op dit moment in het landelijk klassement op een vierde plek staat, heeft Miranda beide hengsten nog eenmaal voor deze belangrijke wedstrijd uitgebracht en wel op 5 september tijdens het concours te Sonnega. De jury was lyrisch over de verrichtingen van Take 455. Hij behaalde in de eerste proef maar liefst 214 punten en de eerste prijs! Als jurycommentaar stond er op de coupon geschreven: "prachtig voorkomen, dit is dressuur!" Het puntenverschil met de nummer twee was dan ook niet mis; maar liefst 20 punten verschil! De tweede proef was goed voor 185 punten en de vierde plek.

Alweer een selectiewedstrijd stond er op het programma afgelopen zaterdag 7 augustus jl. Dit keer te Koudum. Miranda heeft beide hengsten gestart en Take wederom in de L1 dressuur. Wederom met groots succes! Ze behaalden in de eerste proef de 1ste prijs en 193 punten, de tweede proef was goed voor de 2e prijs en 191 punten!

Ook Take werd 15 juli jl. gestart tijdens de selectiewedstrijd te Garijp. Hij behaalde hier (net zoals Tjalbert) een 1ste en tweede prijs met twee winstpunten erbij. 

Tijdens de WK-finaledag op 12 juli jl. moest Take in de hitte twee proeven rijden tijdens het concours te Harich. Hier werd een score behaald van 187 en 197 punten en een vijfde en derde prijs!

In het laatste weekend van juni was er een groot concours te Hemrik, tevens KFPS-selectiewedstrijd voor de kampioenschappen te Kootwijk later dit jaar. Take behaalde met Miranda in de eerste proef 207 punten, wat goed was voor de 1ste prijs! In de tweede proef werden er 193 punten gescoord en werd de 5e prijs in de wacht gesleept.

Ook een fokproduct van ons; Vito v.d. Terpen (v. Rindert, m. Afelien model) verscheen in Hemrik aan de start met zijn amazone Krista Koomen. Zij behaalden in de L1 dressuur twee keer de 1ste prijs met 198 en 195 punten!

Op 6 juni jl. moesten Take en Miranda bijna als laatste starten in Franeker waar de hele dag de zon scheen tot toen.... Gelukkig gaf Take hier niets om en zette zijn beste beentje voor. Ook hier zaten ze weer in de prijzen; een 2e en een 4e prijs en met drie winstpunten in de pocket op weg naar huis!

In het laatste weekend van mei was er een groot concours in Oosterwolde. Hier werd er in de eerste proef een 4e prijs behaald met 190 punten en in de tweede proef was er wederom winst met maar liefst 202 punten!

Op 23 mei jl. was het voor Take en zijn amazone Miranda Venema een spannende dag, Take liep zijn eerste wedstrijd te Hippolytushoef. Alles ging super en Take was zeer braaf. Samen met Miranda behaalde hij twee keer de 1ste prijs en drie winstpunten in de L1 dressuur (192 en 197 pnt.).

                 

Miranda met Take 455

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
naar nieuws overzicht
 
 

 

 
Beart 411 Teeuwis 389 Rindert 406 Take 455 Tjalbert 460