Tjalbert 460 debuteert met winst in de L2-dressuur!
05-09-2010
 

**update t/m 5 september**

Voor de kampioenschappen te Kootwijk, welke gehouden worden op 25 september a.s. en waar Tjalbert op dit moment in het landelijk klassement op een gedeelde eerste plek staat, heeft Miranda beide hengsten nog eenmaal voor deze belangrijke wedstrijd uitgebracht en wel op 5 september tijdens het concours te Sonnega. Take behaalde hier in de eerste proef de tweede prijs met 188 punten en in de tweede proef een derde prijs met 183 punten.

Alweer een selectiewedstrijd stond er op het programma afgelopen zaterdag 7 augustus jl. Dit keer te Koudum. Miranda heeft beide hengsten gestart en Tjalbert wederom in de L2 dressuur. Wederom met groots succes! Ze behaalden in beide proeven de 1ste prijs met tweemaal 207 punten!!

Wederom was er winst voor Tjalbert in de L2 dressuur! Op de selectiewedstrijd te Drachten van 23 juli jl. werd er een score behaald van 201 punten wat goed was voor de 1ste prijs! In de tweede proef werd er ook een winstpunt behaald (181 punten).

Gisteravond was er een selectiewedstrijd voor het NK Friese paarden in Garijp. Tjalbert werd hier voor de tweede keer L2 gestart en dit met super resultaat. Ze keerden huiswaarts met vier winstpunten op zak en een 1ste en tweede prijs!

Tjalbert en Miranda zijn na nog maar twee wedstrijden te hebben gereden in de L1-dressuur, op 12 juli gestart in de L2 dressuur, en dit niet onverdienstelijk! Helaas geen overwinning voor het Nederlands elftal, maar wel winst voor Miranda en Tjalbert! Op het concours te Harich behaalden ze namelijk 190 en 201 punten, wat in de tweede proef winst opleverde.

Terwijl Nederland zijn opwachting maakte voor de halve finale, maakte Tjalbert 6 juli jl. zijn opwachting in Warga om hier zijn tweede wedstrijd te lopen. Voor Nederland een plek in de finale, voor Tjalbert weer twee prijzen (2 x tweede) en twee winstpunten erbij!! (190 en 193 punten).

Tjalbert 460 liep vandaag zijn eerste wedstrijd op het concours te Koudum. Dit ging zeker niet onopgemerkt voorbij! Samen met zijn amazone Miranda Venema viel hij dubbel in de prijzen en scoorde megapunten! In een volle wedstrijdbaan scoorden ze in de L1 in de eerste proef 200 punten, wat goed was voor de 1ste prijs! De tweede proef was goed voor 210 punten en de 2e prijs!

 
naar nieuws overzicht
 
 

 

 
Beart 411 Teeuwis 389 Rindert 406 Take 455 Tjalbert 460