Take 455 KAMPIOEN L1 dressuur!
25-09-2010
 

POST KOGEKO KFPS KAMPIOENEN: Miranda met Take 455!!

Zaterdag 25 september jl., de zon scheen dus de dag kon niet beter beginnen! Miranda en Paulien waren 's ochtends al vroeg met de hengsten in de trailer richting Kootwijk vertrokken en de rest van de fans die meegingen vertrok even later.

Tjalbert 460 was als eerste aan de beurt. De proef ging niet super. Al weken lang loopt Tjalbert werkelijk top (dat moet ook wel gezien zijn gedeelde 1ste plaats in het landelijk klassement tijdens de voorselecties), maar helaas had hij zaterdag zijn dag niet. Of beter gezegd, de proef was niet goed genoeg om bij de beste drie te horen dus daarbij viel het doek voor Tjalbert na de eerste ronde.

Take was aan het eind van de ochtend aan de beurt. Hij liep heel fijn en Miranda reed hem dan ook vol vertrouwen de baan in. Take dacht het buiten de baan toch leuker te vinden en hop, daar sprong hij keurig netjes over de hekjes. Gelukkig was de proef nog niet begonnen en kon Miranda opnieuw binnenrijden. Daarna wist Take dat het nu menens was en geen tijd meer voor geintjes en liep hij een ongelofelijk goede proef!

Nadat alle dressuur was afgelopen werden de finalisten (de beste drie in elke klasse) omgeroepen en Miranda en Take zaten erbij en wel met de hoogste score! Rond 14.30 uur werden ze weer verwacht in de hoofdring om daar hun finaleproef te rijden. Waar vele paarden schrokken van deze entree (mooie bloemen langs de baan, drie! juryauto's e.d.) keek Take slechts één keer op bij het binnenrijden voor de proef. Daarna zette hij weer een prachtige proef neer.

Aan het eind van de dag dan eindelijk de prijsuitreiking. En waar bijna de gehele dag de zon scheen, kwam het water uitgerekend tijdens de prijsuitreiking met bakken uit de lucht! "Gelukkig voor ons" begon het pas na de L1, zodat we van Miranda en Take nog enkele droge foto´s konden maken. Miranda en Take 455 werden gehuldigd als kampioen in de L1!! Reserve kampioen werd Leonie Evink met Rinus van de Brink en derde werd Linda Boon met Uldrik 457.

Wat een geweldige (natte) afsluiting van de dag!

Mooi weer over bijna de gehele dag en toen de prijsuitreiking...juist ja, een wolkbreuk! Hierboven nog net even droog. De kampioentjes totaal verregend, maar het mocht de pret niet drukken natuurlijk! Na de prijsuitreiking was er direct weer plaats voor zonneschijn!

TOPPERS!!!

 
naar nieuws overzicht
 
 

 

 
Beart 411 Teeuwis 389 Rindert 406 Take 455 Tjalbert 460